.: Az erő az EXO tagjaival van

Eléggé régen, pontosan augusztus 31-én írtam arról a blogon, hogy a legkedveltebb dél-koreai fiúbandám, az EXO új videoklippel fog jelentkezni egy friss megjelenésű számukhoz. Természetesen azóta az anyag, ami a Power névre hallgat, már meg is jelent, de szeretném bepótolni az elmaradásomat, és megmutatnám nektek a videót. :)



Szerintem hihetetlenül jóra és kreatívra sikeredett a videó, de maga a szám is energikus, és úgy vigyorgok, mint a tejbetök, valahányszor meghallom. Szinte már első alkalommal belemászik az ember fülébe, és a legközelebbi alkalommal már elkerülhetetlen, hogy ne akard dúdolni. (Az ügyesebbek akár még énekelhetik is, de én azzal inkább nem próbálkozom, mert mindig borzalmas a végeredmény. xD)

A srácok is nagyon jól néznek ki benne, bár ezt már megszokhattuk tőlük (nem egyszer kapta már meg az egyik tag a leginkább jól öltözöttnek járó címet.) De azért a leginkább szemet gyönyörködtető szerepét ismét Baekhyunra osztották, aki nagyon aranyos, cuki és szexi is egyben a videó végén azzal a fehér kismacskával, aki a csapat rajongóit, az EXO-L-eket hivatott jelképezni. :)
Még az is tetszett, hogy visszatértek a különleges képességeikhez, mert ez az egyik, ami miatt kitűnnek a többi hasonló fiúbanda közül. Már hiányoltam ezeket, így remélem, a jövőben is láthatjuk majd, ahogy újra és újra feltűnnek a videókban.

A legvégén kaptunk egy kis ízelítőt egy másik számból is, ami a Sweet Lies névre hallgat, és ami szintén újonnan jelent meg. Jó lett volna, ha kaptunk volna folytatást ehhez a kliphez, de ha jól tudom, a továbbiakat képregény formájában alkották meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése